Time flies when you’re on Ibiza

Het was sommige van onze trouwe volgers al opgevallen dat de frequentie waarmee we schrijven en posten wat lager is geworden. Dit heeft alles te maken met het feit dat we het nu wat drukker hebben dan de eerste paar maanden. En dat is een erg goed teken! Het is nu bijna 5 maanden geleden dat we aan ons avontuur op Ibiza begonnen zijn en het stof begint redelijk op te trekken. We maken daarom graag de balans op.

Read more

Bar-Costa-eten2

Foodspot: Bar Costa – Santa Gertrudis

Daar zaten we, in de avond zon, middenin Santa Gertrudis (of Geertruidenberg zoals Tijne het noemt) op de lage krukjes te genieten van de oer Spaanse tappas en bocadillos bij Bar Costa. Santa Gertrudis is naast een gezellig plaatsje ook nog eens een plek met naar verhouding erg veel leuke en goede restaurants. Je vindt hier een mix van alle soorten keukens, voor ieder wat wils! Echt een aanrader om eens lekker een middag of avond rond te wandelen en lekker te eten.

Read more

De eerste 48 uur op Ibiza

Dinsdag 1 maart, 06.30 uur. we’re going to Ibiza! Het blijft een onwerkelijk idee, straks zijn we gewoon op een eiland waar we bijna niemand kennen, wonen we in een huis wat ik nog nooit heb gezien en beginnen we weer vanaf 0 met het opbouwen van ons leven. Toch voelt het alsof we ‘gewoon’ op vakantie gaan. Alleen onze bagage verraadt dat dit niet zo is, 60 kilo aan kleren, schoenen, speelgoed en mooie en dierbare cadeaus die we nog hebben gekregen.

Read more

Foodspot: Can Pilot – Sant Rafel

Soms kom je op van die spots die je graag met iedereen wilt delen. Voor mij is Can Pilot zo’n plek. Bij Can Pilot eet je heerlijke Vleesch (meat grrr) gerechten, welke je zelf aan tafel bakt. We hoorden eigenlijk iedere keer dat we op het eiland waren wel iemand vertellen over hoe lekker ze daar hadden gegeten en dat we er écht een keer moesten eten. Dus ja.. Dan ga je hè? 🙂

Read more