Bar-Costa-eten2

Foodspot: Bar Costa – Santa Gertrudis

Daar zaten we, in de avond zon, middenin Santa Gertrudis (of Geertruidenberg zoals Tijne het noemt) op de lage krukjes te genieten van de oer Spaanse tappas en bocadillos bij Bar Costa. Santa Gertrudis is naast een gezellig plaatsje ook nog eens een plek met naar verhouding erg veel leuke en goede restaurants. Je vindt hier een mix van alle soorten keukens, voor ieder wat wils! Echt een aanrader om eens lekker een middag of avond rond te wandelen en lekker te eten.

Het Menu van Bar Costa

Het is eigenlijk altijd wel druk bij Bar Costa, met een goede mix van locals en vakantiegangers en de bediening is vriendelijk en behulpzaam. Ze serveren hier verschillende soorten Iberico ham, Chorizo worst en Manchego kaas met Bar-Costa-binnendaarbij pan con tomate (brood met tomaat). En de smaken zijn verrukkelijk!

Interieur

Binnen hangt het vol met schilderijen die, naar het schijnt, vroeger door kunstenaars aan de eigenaar werden gegeven in ruil voor broodjes. Ook vind je binnen een mooie ronde open haard met een enorme koperen rookschacht erboven. Het geeft het restaurant naast een warme plek in de winter, ook een authentieke en fijne uitstraling.

Handige links

Ik kon niet echt een website vinden daarom hierbij een link naar de facebook pagina van Bar Costa.

Waar vind ik Bar Costa?

Leave a comment