Even kennismaken

Hallo, wij zijn Dennis, Martijne en Nora. We zijn een jong gezin, die vanaf begin maart verhuisd zijn naar Ibiza, het eiland waar wij enkele jaren geleden verliefd op zijn geworden. Hieronder kan je ons iets beter leren kennen.

We delen Ibiza graag met jou

We vinden het erg leuk om Ibiza met onze familie en vrienden (of vrienden van vrienden) te delen, daarom hebben wij meerdere slaapkamers beschikbaar. Dus heb jij zin in een zonnige vakantie op Ibiza? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

OVER ONS

Dennis

Papa | Gastheer | Wielrenner

33 jaar, loopt het liefst elke dag in een korte broek. Fietst graag rond op zijn Specialized racefiets en speelt gitaar. Maar boven alles houdt hij van zwemmen met zijn dochter Nora.
Hij is een ervaren Online Marketeer met ruim 11 jaar ervaring, gespecialiseerd in E-mail en Database marketing. Dus heb je hulp nodig met E-mailmarketing, Customer Life Cycle management of met de bouw van een website? Dennis is je man!

Martijne

Mama | Gastvrouw | Genieter

31 jaar, vindt het heerlijk om in het zonnetje te ontbijten en bouwt graag zandkastelen met Nora. Ze geniet er van om het eiland verder te ontdekken en mooie nieuwe plekjes te vinden.

Met haar 10 jaar ervaring in de event branche weet ze wat hospitality is. Met zowel ervaring aan de bureau als aan de klantzijde, is ze nu voor zichzelf begonnen. Wil je een event organiseren? Martijne helpt je graag.

Nora

Dochter | Onderzoekster

Al 2 jaar oud, vindt het geweldig om de wereld te ontdekken. Ze weet precies wat ze wel en niet leuk vindt. Kletst de oren van je hoofd en is een groot fan van dieren en babies.

Ohh en ze is een geweldige kok. In haar kleine keukentje maakt ze in een handomdraai de meest fantastische denkbeeldige maaltijden klaar. Dus dat wordt smullen ;)