De Route

Nadat je geland bent en je huurauto in ontvangst hebt genomen, rijd je de parkeerplaats af richting Eivissa (Ibiza) stad. Je rijdt over de “snelweg” met Eivissa-stad aan je rechter hand. Op het hoogste punt Dalt Vila (de oude stad), welke op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Je volgt de borden Santa Eulalia, rijdt om Santa Eulalia heen en vervolgt je weg naar San Carles. Terwijl je de weg volgt, zie je de bergen van Ibiza, Las Dalias (de bekendste Hippy Markt), vervolgens rijd je dwars door het kleine plaatsje San Carles heen. Je volgt de weg en gaat bij Bar Anita, vlak langs de “koffie” drinkende mensen, links af.

Het Huis

Buiten

Midden in de Campo, omringt door olijf-, carob- en amandelbomen, staat Finca Casa Tienda ;-). A place we call home. Parkeer je auto voor het hek of onder de grote boom en wees welkom!

Je loopt meteen onze achtertuin binnen. Deze achtertuin wordt eigenlijk meer gezien als onze woonkamer, binnen kom je eigenlijk alleen om te slapen (okay douchen en koken gebeurd ook vaak binnen maar beide kunnen ook buiten). Het leven op Ibiza speelt zich dus voornamelijk buiten af. En daar genieten we met volle teugen van.

Aan de ene kant van het huis, vind je een vrij grote veranda waar wij in de ochtend graag zitten om te genieten van een cappuccino in de zon. Ook staat hier een schommeltoestel, leuk voor de kids (en ook een beetje voor de ouders natuurlijk ;-)) .
Aan de andere kant van het huis vind je een heerlijke ruimte met een grote tafel waar je kunt genieten van je ontbijt en de nodige barbecues. Ook bevindt zich hier een fijne chill out waar je, de naam zegt het al, heerlijk kunt chillen. Beentjes omhoog, wijntje erbij.. Je hebt vakantie!

Binnen

Je komt het huis binnen via de typisch Spaanse keuken (typisch Spaans betekend hele mooie tegeltjes ;-)). Je bent uiteraard van harte welkom om gebruik te maken van de keuken, zo hoef je niet elke avond uiteten. Scheelt toch weer ;-)

Door de keuken loop je de woonkamer in. Als je de verleiding kan weerstaan om op de bank neer te ploffen, loop dan rechtsaf de hal en gang in richting de slaapkamers en de badkamer.Vraag naar beschikbaarheid

De Keuken

Badkamer

De kamer

De eerste kamer die je tegen komt is een heerlijk ruime en zonnige kamer met uitzicht over de Campo. De kamer heeft een tweepersoonsbed* met klamboe (want ook muggen vinden Ibiza geweldig), voldoende opbergruimte voor kleding en een bankje. Een perfecte ruimte om die broodnodige slaap in te halen.

* Eventueel is het ook mogelijk hier twee eenpersoonsbedden van te maken.Vraag naar beschikbaarheid

Onze kamer

Onze kamer is eveneens ruim en zonnig en heeft een groot tweepersoons boxspring bed. Ook deze kamer biedt een mooi uitzicht over het bergachtige landschap van Ibiza en de olijfbomen in de tuin. Wij delen graag met jullie, dus in het hoogseizoen staat onze kamer ook tot jullie beschikking.

Kamer van Nora

Deze kamer is te herkennen aan de witte letters boven de deur NORA en is off limits voor onze gasten ;-) Dit is Nora haar domein maar we delen uiteraard graag een foto.

KOM JIJ OOK EEN KEER LANGS?

Hopelijk hebben je een goed beeld gekregen van ons heerlijke huis. Heb jij zin om ook eens bij ons langs te komen? Je bent van harte welkom!


Vraag beschikbaarheid en prijzen bij BnBiza