Time flies when you’re on Ibiza

Het was sommige van onze trouwe volgers al opgevallen dat de frequentie waarmee we schrijven en posten wat lager is geworden. Dit heeft alles te maken met het feit dat we het nu wat drukker hebben dan de eerste paar maanden. En dat is een erg goed teken! Het is nu bijna 5 maanden geleden dat we aan ons avontuur op Ibiza begonnen zijn en het stof begint redelijk op te trekken. We maken daarom graag de balans op.

Werk

Toen we hier naartoe verhuisden, hadden we eigenlijk nog niet een heel concreet beeld over hoe we hier precies geld gingen verdienen. Natuurlijk ging ik ‘iets online’ doen en Tijne ‘iets met events’, maar concreter dan dat was het niet. Misschien klinkt het naïef maar dit hebben we bewust gedaan. We wilde eerst maar eens gaan uitvogelen wat we nou echt leuk vinden om te doen (naast naar het strand gaan) en hoe we een betere balans kunnen vinden tussen werk en leven. En laat dat nou net de reden zijn waarom we aan dit avontuur begonnen zijn.

Van alles en nog wat
Omdat het werk niet zo concreet is (was), pakken we alles aan wat voorbij kwam. Zo hebben we al geholpen bij de catering op bruiloften, als hostess op het vliegveld en bij hotels gestaan, chauffeur geweest voor (grote) verjaardagen, in een Porsche (oud) voetballers van Real en Atletico rond gereden (vraag me niet wie) en gechauffeerd voor het doopfeest van XXS, oftewel Yolanthe en Wesley en hun kleine. Daarnaast hebben we beide tijd gestoken in onze eigen bedrijfjes (denniswinkel.com en martijne.com). En hebben we de tijd genomen om onze proposities op een rij te zetten en zelfs al wat acquisitie te doen. Beide niet zonder succes, zo ben ik bijvoorbeeld momenteel druk bezig met een hele mooie e-mail marketing opdracht voor een Nederlands herenmode merk.

Tijne is ondertussen agent geworden voor Belvilla/VillaXL. Belangrijkste is het toevoegen van nieuwe vakantiehuizen voor de verhuur en onderhoudt contact met de verschillende eigenaren. Ze vindt het erg leuk om te doen en heeft al een aardige portfolio. Mochten jullie nou een keer opzoek zijn naar een mooie villa hier op Ibiza, laat het ons dan gerust even weten 😉

Kleintjes worden groot

Onze lieve kleine meid wordt groot! Het is natuurlijk zo cliché als de pest maar ohh wat gaat het snel! Ze is zindelijk, ze slaap in een ‘grote meiden’ bed en wil ALLES zelf doen. Ook heeft ze het woord NEE aardig onder de knie. Dat laatste komt soms wat minder goed uit, maar het hoort erbij zullen we maar zeggen.

Sinds een paar weken gaat Nora naar een Kinderdagverblijf. Papa en mama moesten wel weer even wennen. Nora vindt het helemaal leuk. Wel spannend dat ze hier Catalaans en Spaans praten. Dus waarschijnlijk kan ze straks beter Spaans dan wij. Nora’s beste vriendje Bodhi gaat naar hetzelfde KDV, dat maakt het een stuk makkelijker. Ze speelt namelijk het liefst iedere dag met hem. Zodra ze elkaar zien, is het één groot feest. 😀

Bedden en ontbijtjes

Sinds een paar weken hebben we echte gasten over de vloer. We hadden hier en daar al wat mensen langs gehad, maar het zomer seizoen is duidelijk aangebroken op Ibiza. Dus we wassen, poetsen, maken verse sapjes, bakken pannenkoeken en kletsen wat af, soms lijkt het net echt werken. Tot nu toe hebben we gelukkig alleen nog maar gezellige en tevreden mensen gehad. Super leuk! And let’s keep it that way!

BBQ stop

Nooit verwacht dat ik het ooit zou meemaken, maar we waren er heel even klaar mee. Sinds begin mei waren er weken waarin we wel 3x de BBQ aan hadden staan. Dit was me dat in NL nog nooit gelukt en ik zie het dan ook als een luxe probleem dat het gegrilde vleesch ons even de neus uit kwam. Gelukkig was dit na een BBQ sabbatical van 2 weken weer helemaal over en kunnen we er nu weer van genieten.

Zo jullie zijn weer helemaal bij gepraat. Tot snel!

1 comment

  1. RemyReply

    Mooi avontuur, en top dat jullie, zonder echt te weten hoe precies in uitwerking, gewoon het hart hebben gevolgd. Dan komt het ook vanzelf op je pad 🙂 respect! groet, Remy

Leave a comment