WatsuIbiza Love Watsu

Watsu Ibiza: drijven of gedreven worden?

Zowel Tijne als ik hebben Watsu mogen proberen bij één van mijn klanten hier op Ibiza. We delen deze heerlijke en vooral rustgevende ervaring bij Watsu Ibiza graag met jullie.

Wat is Watsu?

Watsu is een lichte vorm van therapie en massage in warmwater (ongeveer lichaamstemperatuur). Het combineert elementen van Massage, beweging, Shiatsu en spier-streching. Als ontvanger word je, terwijl je voortdurend ondersteund wordt, door (en ook onder) het water bewogen. Door het warme water, de massage en de beweging kom je in een soort diepe rust. Een soort slaap, zonder te slapen. Een ieder ervaart Watsu op zijn eigen manier dus op welke manier ik het ook uitleg ik doe de ervaring geen eer aan. Ik zou zeggen ervaar het zelf.

Watsu Ibiza

Roger en zijn vrouw Noam, de oprichters van WatsuIbiza, zijn beide erg hartelijke en warme mensen. Roger is Watsu specialist en heeft na jaren in Goa India te hebben gewoond de techniek geperfectioneerd. Enkele jaren geleden zijn ze samen naar Ibiza verhuisd. Op een prachtige stukje Ibiza aan de Sant Juan road (vlakbij Bambudha) hebben ze zelf een zwembad met lichtkoepel, kleedhokjes, douches en een fijne chill-out gemaakt. De chill-out is een heerlijke rustige plek waar je elkaar eerst even leert kennen voordat je samen het water in gaat.

Wij vonden het een bijzondere en rustgevende ervaring. Zeker een erg fijne toevoeging aan je vakantie op Ibiza!

WatsuIbiza zwembadWatsuIbiza-drijven
 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Kun je vinden op: www.watsuibiza.com of op de facebookpagina: www.facebook.com/watsuibiza

Leave a comment