Gaan met die banaan

Men nemen 72 A4tjes met onze namen en adres er op, iets van 40 dozen, 12 rollen tape, 1 rol met sealfolie (echt het beste spul ooit!), veel lieve vrienden en familie en je huis is ineens bijna leeg.

Meer, meer en nog eens meer

Wat verzamel je veel spullen in je leven zeg, in iedere kast zat iets. Zelfs met de spullen van onze dochter konden we eindeloos dozen blijven vullen. Waar we eerst gokte op 6 of 7m3 aan spullen, bleken we uiteindelijk een kleine 10m3 te hebben (oeps). Gelukkig was de vrachtwagen groot genoeg en kan de familie mega goed Tetris spelen. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig gestapeld, level 10 van Tetris is er niks bij! De aanhanger van zondag was echter iets te klein, dus Marktplaats is weer onze beste vriend. Nog een bureaustoel nodig? Of een Ikea bureau? Wie maakt ons, nog deze week, los!

Nog 1 week te gaan

Aangezien ons bed mee is in de vrachtwagen mogen we aankomende week logeren in het huis van lieve vrienden. Want wat een heerlijkheid om na een druk weekend gewoon op een bank te kunnen ploffen en weer op normale eetkamerstoelen te kunnen zitten (3 weken op klapstoeltjes zitten is echt te lang). Dennis is nog een weekje aan het werk (jullie kunnen hem a.s. donderdag live bewonderen op de Difrax stand tijdens de 9maanden beurs) en ik ga aan de poets. Maar gelukkig kunnen we ook nog een weekje genieten van al onze lieve vrienden en familie.

Time flies when you’re having fun!

 

Leave a comment