Foodspot: Can Pilot – Sant Rafel

Soms kom je op van die spots die je graag met iedereen wilt delen. Voor mij is Can Pilot zo’n plek. Bij Can Pilot eet je heerlijke Vleesch (meat grrr) gerechten, welke je zelf aan tafel bakt. We hoorden eigenlijk iedere keer dat we op het eiland waren wel iemand vertellen over hoe lekker ze daar hadden gegeten en dat we er écht een keer moesten eten. Dus ja.. Dan ga je hè? 🙂

Ik had het genoegen om daar eind november met onze vriendin Marjolein en haar zoontje Bodhi te eten, als afsluiter van het weekje huizenjagen.

Entrada

Al bij binnenkomst viel mij op dat het personeel erg hartelijk was en welwillend om te helpen (deur werd netjes opengehouden etc.). We werden naar een tafeltje gebracht alwaar ongeveer het voltallige personeel wel even langs is geweest om met Bodhi te spelen.

Je zit aan een wat oud bruin tafeltje, met boven je hoofd doeken die een soort golvend effect geven aan het plafond. Later begreep ik dat deze doeken daar hangen om eventuele rook en luchtjes van het bereiden van je maaltijd op te vangen.

Na een tweepersoons T-Bone (Vleesch grrr) te hebben besteld kregen we aan tafel een soort mini BBQ. En een plateau met een overheerlijke in plakken gesneden rauwe T-Bone steak met wat grof zeezout er over. Whoa, het water liep me gelijk in de mond. Niet netjes hè kwijlen aan tafel. Dus na mijn kin afgeveegd te hebben, hebben we ieder wat stukken vleesch op de mini BBQ gelegd. Heerlijk!! Mjam..

Naast de T-Bone serveerden ze nog zelf gemaakte patat/chips en groenten (ook om je vingers bij af te likken). Al met al hebben we ‘muy rica’ gegeten met vlees zo mals dat het op de tong smolt. Had ik al gezegd dat het lekker was?

Dikke 10, mocht je een keer in Sant Rafel zijn, ze zitten tegenover de Spar Supermecado (parkeerplaatsje 😉 )

Can Pilot – Sant Rafel

[flexiblemap center=”38.9623963,1.3980747″ showinfo=”true” width=”100%” height=”250px”]

Leave a comment