Verhuizen naar Ibiza

Wat? Verhuizen jullie naar Ibiza?

Dat is de vraag die we het afgelopen half jaar vaak hebben gekregen. En het klopt, wij verhuizen naar Ibiza. Het is niet een beslissing die we van de één op de andere dag hebben genomen. Maar nu we hem genomen hebben, en druk bezig zijn met de voorbereidingen, lijkt het allemaal erg vanzelf te gaan.

Een stapje terug

Ieder jaar met oud en nieuw kijken wij, net als iedereen (denk ik), terug op het afgelopen jaar. Wat heeft het jaar ons gebracht? Wat waren de hoogte, maar ook diepte punten? En wat zouden we nog willen. Zo bedenken we met oud en nieuw een thema voor het volgende jaar.

Zo was 2013 niet ons jaar. We kregen dat jaar een paar fikse tegenslagen te verwerken en hebben ons echt door het jaar heen moeten ‘slaan’. Dus met oud en nieuw lieten we 2013 nog eens de revue passeren en besloten van 2014 óns jaar te maken. We zouden het leven weer terugpakken!

And so far so good

Door de komst van onze dochter Nora, was 2014 een top jaar! Op oudjaarsavond zaten we nagenietend op de bank. Het thema voor 2015 was dan ook snel gevonden, doorpakken! Al pratende over wat we nog zouden willen kwamen we op een lijstje; beide een nieuwe baan, meer tijd met Nora en droomde we over wonen in het buitenland. De banen waren snel gevonden, meer tijd met Nora lukt (nog) niet zo goed.. En wonen in het buitenland is niet 1,2,3 geregeld, maar dat we het beide graag óóit eens wilde doen stond wel vast.

Gaande het jaar kwam deze droom steeds weer terug en in de zomer tijdens onze 4e vakantie op Ibiza dachten we.. Waarom ook niet??.. Dus hebben we de knoop doorgehakt. We gaan er voor! Vrienden en familie werden ingelicht, het huis werd verkocht, banen werden opgezegd en we wisten op Ibiza een mooi huis vlak bij Sant Carlos te vinden.

En het thema van 2016 is…

In 2016 wordt onze droom dus werkelijkheid! Wij verhuizen naar Ibiza. Op 1 maart 2016 vliegen we met zijn 3tjes naar Ibiza. Het thema voor 2016 laat zich al raden, inpakken. Letterlijk inpakken, ons hele huis in dozen.. maar we hopen jullie ook een beetje in te pakken met mooie verhalen over en foto’s van Ibiza. Daarom zijn we deze website begonnen, om iedereen mee te laten genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Wil je je ook laten inpakken door Ibiza?

Je bent natuurlijk van harte welkom! We hebben meerdere kamers beschikbaar, bel of mail ons voor de beschikbaarheid en mogelijkheden. En vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief, dan houden we je per mail op de hoogte van onze avonturen.

Misschien tot ziens!
Nora, Martijne en Dennis

5 comments

 1. TrudiReply

  Wow, wat dapper en leuk, zo jullie dromen achterna! Ik voel hem al aankomen, dat wordt een nieuwe vakantie bestemming! liefs,
  Trudi

 2. RonaReply

  Lieve Martijne (en Dennis en Nora)
  Wat enorm dapper om hier voor te kiezen, en wat hebben jullie gelijk!
  Heel veel succes gewenst, en wie weet…..

 3. Denise de KruijkReply

  Ha! Wat tof zeg. Zit ik wat te klikken op LinkedIn, kom ik hierop uit ?. Onwijs veel succes en plezier!!

Leave a comment